Taste of Greece? Ask the insiders!

Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζετε ένα ταξίδι σε μία μεγάλη πόλη στην οποία δεν έχετε κανέναν γνωστό. Ποιά είναι η μεγαλύτερη σας έννοια, εκτός από το να μη χαθείτε και να μην πέσετε θύμα ληστείας; Ειλικρινά... Δεν θα θέλατε να συναντούσατε ένα φιλικό πρόσωπο και να σας έδειχνε όλα όσα δεν γράφουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί; Ναι, θα επισκεφτείτε και τα μουσεία, θα δείτε και τα ιστορικά κτίρια (τόσα λεφτά δώσατε στο εισιτήριο) , αλλά αυτό που πραγματικά θέλει να απολαύσει ένας γνήσιος ταξιδιώτης είναι η ζωή μιας πόλης. Είναι λυπηρό αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι επισκέπτες που έρχονται στην Αθήνα αντικρίζουν ένα κακοπαθημένο κέντρο, βρώμικους δρόμους και μνημεία, που αν δεν γνωρίζουν την ιστορία τους δεν μπορούν και να εκτιμήσουν. Κι όμως η Αθήνα έχει τόσο όμορφα μέρη... 

Στο σημείο αυτό έρχονται οι insiders! Δεν γνωρίζαμε τίποτα γί αυτούς μέχρι που η τυχαία συνάντηση με την Ανθία μας τους αποκάλυψε. Τέσσερις συνταξιδιώτες που ακούνε στα ονόματα Ανθία, Δάφνη, Κωνσταντίνος και Νάταλι  δημιούργησαν μία πρωτότυπη υπηρεσία που παρουσιάζει την αληθινήτη δική τους Ελλάδα. Συνεργάζονται με ταξιδιωτικά γραφεία, μοναχικούς ταξιδιώτες, στελέχη που έρχονται για δουλειές και έχουν στη διάθεση τους λίγες μόνο ώρες για να δουν ένα κομμάτι της πόλης. 
Πως λειτουργούν; Στέλνουν στον υποψήφιο ταξιδιώτη μία ηλεκτρονική φόρμα και μέσω αυτής ενημερώνονται για τα ενδιαφέροντα του. Έτσι προκύπτουν μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίας κρασιού ή τσίπουρου, σεμινάρια φωτογραφίας ή παρασκευής σαπουνιού και οι ιδέες δεν σταματούν ποτέ αφού καθένας μας είναι διαφορετικός. 
 Με τους insiders έχουν ήδη "κυκλοφορήσει" αρκετοί επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου και τα σχόλια είναι μόνο θερμά! 

190 Syngrou Avenue, Kallithea
17671 Athens GREECE
+30.694.9766804
www.athensinsiders.com
 facebook.com/AthensInsiders
T  twitter.com/AthensInsiders 
P pinterest.com/athensinsiders

Ετικέτες , , , , ,